torsdag, april 25, 2024
Google search engine
HomeAndreOvervejer du at få en hund?

Overvejer du at få en hund?

Bor du alene, og der er bare en smule for stille når du kommer hjem fra skole eller arbejde af? En der møder dig i døren, som er glad for at se dig? En som du også ser frem til at se når du kommer hjem? En som giver dig motivation til også at komme mere ud, og få noget frisk luft.

Hvilken slags?

Der kunne måske være tale om, at løsningen på dit problem kunne være en hund. Menneskets bedste ven står ved din side i tykt og tyndt, og kunne være den perfekte tilføjelse til dit hjem.
 Næste problem, hvad for en hund skal du så have? Der er mange racer af hunde, med alle forskellige personligheder, aktivitetsniveauer og temperament. Hvis du er en meget aktiv person, kan noget som en husky være en overvejelse. Hvis du føler dig utryg om aftenen, kunne der være nævnes en schæfer. Hvis du vil have en stor bamse at ligge og putte med på sofaen, kunne en newfoundlænder måske være noget for dig. Hvis det skal være en hund som nemt kan tages med rundt, så måske en form for terrier. Mulighederne er mange.
 Når du har overvejet hvad slags hund du skal have, så kommer udstyret. Der er et utal af hvalpeting ude på markedet. Der er mange forskellige slags hvalpefoder at finde, samt uendelig mange slags legetøj. Det mest basale for en ny hundeejer er; mad- og vandskål, noget solid bidelegetøj, en snor og et halsbånd, en seng og til sidst, noget foder. Men selv de basale ting kan være helt uoverskuelige at få en overblik over. Men inde på Canem finder man både kvalitet og overkommelige priser. Der er også personlig service at finde, til alle spørgsmålene en nybagt hundeejer kunne have.

Hvalp eller hund?

Når udstyret er på plads, så er det tid til at hente din nye partner-in-crime. Den første tid med en hundehvalp, bliver ofte beskrevet af mange, at det er som at få et barn. Man skal hele tiden holde øje. Man får ingen søvn. Der er tis og lort over alt. Man kan ikke lade den være alene. Det værste kommer til sidst, hvalpetænder. Syleskarpe små tænder, der bider i alt den første tid. Men når det så er sagt, så hedder en hund, menneskets bedste ven, af en grund. Det hårde første par måneder er ingenting i sammenligning til den ven du får de næste 10+ år.
 Hele dens liv, kommer du til at være hele dens verden. Den venter på dig når du kommer hjem. Beskytter dig imod fare. Trøster dig når du er ked af det. Holder dig med selskab under en uhyggelig gyserfilm. Den er der for dig. Men hvis de første på måneder ikke passer ind i din tilværelse, så kan man også overveje en voksen hund. Mange prøver at komme af med helt perfekte voksne hunde af ukendte grunde, og den hund kunne være helt perfekt for dig. Ingen hård hvalpeperiode, og ikke mere stilhed i hjemmet.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments