torsdag, april 25, 2024
Google search engine
HomeAndreHvem var Bauhaus

Hvem var Bauhaus

Bauhaus blev oprindeligt grundlagt i Tyskland i 1919 af Walter Gropius. Denne kunstskole blev designet til at revolutionere arkitektur og design. Bauhaus blev kendt for deres radikale ideer om, hvordan man skulle bryde med traditionelle designs og skabe noget helt nyt.

I løbet af dens levetid blev Bauhaus berømt for mange ting, herunder deres unikke designfilosofi, deres mesterlære program og selvfølgelig deres værker. Mange af verdens mest berømte designere og arkitekter blev uddannet på Bauhaus, herunder Mies van der Rohe, Le Corbusier og Walter Gropius.

Bauhaus blev lukket af nazisterne i 1933, men dens indflydelse har varet ved indtil i dag. Bauhaus’ arv ses tydeligt i mange moderne designs – fra møbler til bygninger. Hvis du nogensinde har set et stykke moderne kunst eller design, så har du sandsynligvis set et stykke bauhaus-inspireret kunst.

Det er svært at overvurdere indflydelsen af bauhaus på verdens designhistorie. Deres unikke filosofi og deres mange værker har inspireret generationer af kunstnere og designere, og vil sandsynligvis fortsætte med at gøre det i årene der kommer. Hvis du vil lære mere om bauhaus, så kan du starte med at tjekke nogle af de mange fantastiske bøger og film der er lavet om emnet. Du kan også besøge nogle af de mange bauhaus-inspirerede museer og udstillinger der er overalt i verden. Uanset hvad du vælger, så vil du helt sikkert få et unikt indblik i denne berømte kunstskole.

Previous articleHvad er Ekstra Bladet
Next articleHvad er Trustpilot
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments