torsdag, april 25, 2024
Google search engine
HomeAndreHvad er Ekstra Bladet

Hvad er Ekstra Bladet

Ekstra Bladet blev oprindeligt grundlagt i 1904, og er en af Danmarks ældste dagblade. I de senere år har avisen dog været bedre kendt for sin dækning af celebrities, skandaler og sport.

Men det er ikke kun et tabloide blad; Ekstra Bladet har også en alvorlig side, med dækning af politik, kriminalitet og andre vigtige nyheder.

Ekstra Bladet er et af Danmarks mest læste dagblade, både online og i trykt form. Avisen udkommer hver dag, og har en cirka 350.000 læsere.

Hvad er Ekstra Bladet så? En af Danmarks mest populære dagblade, der både underholder og informerer! Så hvis du ikke allerede læser det, så er det på tide at starte!

(Cirka 350.000 Danmarks voksne dagligt læser deres avis – tal fra Gallup marts 2018) Ekstra Bladet har en unik position blandt danske medier. Som verdens største uafhængige digitale mediehus leverer vi nyheder og underholdning til danskerne 24/ seven. På ekstrabladet.dk kan du finde alt fra seneste nyt til debat, video og konkurrencer – samt masser af spændende indhold for børn. Og så har vi selvfølgelig også Danmarks største sportsredaktion, som dækker alle de store begivenheder – samt alt det, der rører sig lokalt i din klub.

Det betyder altså, at du altid kan finde et godt historie eller en spændende feature på Ekstra Bladet – uanset hvad du er til. Så hvad venter du på.

Previous articleHvad er annoncelight
Next articleHvem var Bauhaus
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments